Gerechten
Download hier onze sauzenboekjes
Surf & turf op een pannenkoek
Heerlijk luchtige en hartige pannenkoek als smaakmaker tijdens de feesten.
Crème van groenten met courgettespaghetti
Volledig vegetarisch of met een beetje gevogeltefond, sowieso een succes op jouw tafel!
Eendenborstfilet en zoete aardappel op een bedje van veenbessensaus
Een winnend hapje of voorgerecht voor iedere levensgenieter.
Pasta met champignons, gebakken pompoen, confit de canard en wildfond
Ingrediënten 2 potjes Belfond wildfond 2 potje groentefond 2 geconfijte eendenpoten 2 rode uien 300 gr kastanjechampignons 4 schijven butternutpompoen 100 ml room 12 ravioli met paddenstoelen 4 el gehakte noten parmezaanse kaas. Bereiding Snij de…
Borsjtj - een heerlijke bietensoep!
Een klassieker in de Slavische landen, maar ook heerlijk op een Belgisch bord.
Waterzooi met vis en witloof
Een alternatief op de klassieke waterzooi, zonder vlees maar met minstens evenveel smaak!
Stoofpotje van kalkoen met mosterd en dragon
Eenvoudig op voorhand te maken, favoriet bij jong en oud!
Stoofpotje van haas
Een fijn stukje wild, chocolade en fond...een combinatie die je moet geproefd hebben.
Groentenlasagne met bonensaus
Dit heerlijk lasagnerecept vol groentjes wordt de lieveling op iedere keukentafel.
Iberico pluma steak met gefermenteerde gebakken zoete aardappel en boerenkool
Een hemel op aarde op jouw bord!
Kabeljauw uit de oven met kreeftensaus
De koning van de zee in een zacht kreeftensausje, een succes op elk etentje!
Risotto van bloemkool, vis en pralines
Als hapje, voorgerecht of hoofdgerecht...altijd een winner deze risotto!
Zweedse balletjes met knolselder, aardappelpannenkoek en veenbessenconfituur
Lekker voor jong en oud!
Stoofpotje van eend met kersen, erwtenpuree en spinazie
Een sappig gerechtje met de beste ingrediënten dat iedereen doet watertanden.
Beef Wellington
Botermals vlees met een krokant jasje... Een Engelse klassieker voor échte bourgondiërs.
Kreeft op de BBQ
Eén van de lekkerste diertjes uit het water, met liefde verwarmd op de BBQ. Een receptje voor de echte levensgenieters!
Coq au vin
Franser dan Coq au Vin kan een recept niet worden. Heerlijk genieten van het beste wat Frankrijk te bieden heeft.