Ingrediënten

  • 2 potjes Belfond wildfond
  • 2 potje groentefond
  • 2 geconfijte eendenpoten
  • 2 rode uien
  • 300 gr kastanjechampignons
  • 4 schijven butternutpompoen
  • 100 ml room
  • 12 ravioli met paddenstoelen
  • 4 el gehakte noten
  • parmezaanse kaas.

Bereiding

Snij de gekonfijte eend in stukjes en laat 2 uur marineren in de wildfond.
Kook de pasta gaar in de groentefond aangelengd met water.
Bak de pompoen gaar in olijfolie in een pan.
Stoof de fijngesneden ui en in stukken gesneden champignons aan in het vet van de geconfijte eend.
Voeg de wildfond met eend en de room toe aan de ui en champignons.
Breng het geheel aan de kook en laat de saus indikken. Voeg eventueel wat bruine rouxkorrels toe voor een matte, dikkere saus.

Leg de gebakken pompoen in een diep bord en leg daarop de gare ravioli.

Overgiet met saus, geraspte parmezaanse kaas en noten.