Ingrediënten

 

  • 1/2 knolselder
  • 2 peterseliewortel
  • 100 g zachte kaas (liefhebbers van schimmelkaas mogen deze ook gebruiken)
  • 2 potjes Belfond gevogeltefond
  • 4 teentje look
  • 2 el gehakte noten
  • 2 el gehakte knakebrod
  • 8 el courgettespaghetti
  • olijfolie
  • lookolie

Bereiding

Schil de knolselder en de peterseliewortel. Snij in stukken van 2-3 cm en gaar ze in de in de gevogeltefond. Vegetariërs kunnen de groentefond van Belfond gebruiken als alternatief. Giet het teveel aan fond af en prak de groenten fijn. Laat de kaas smelten in de geprakte groenten en kruid met peper en zout.

Pel de lookteentjes en laat garen in olijfolie.

Serveer de groentepuree in een diep bord.
Werk af met stukjes look, noten, knakebrod en als laatste met de rauwe courgettespaghetti.

Druppel nog wat lookolie over het geheel en kruid af met peper.