Benodigdheden voor 4 personen

  • 4 stukken kabeljauwfilet van 200g
  • 1 potje kreeftenfond Belfond 240 ml
  • peper en zout
  • 1 el tomatenpuree
  • 2 el verse peterselie
  • 1 courgette
  • 1 ajuin
  • 4 el room
  • mespunt cayennepeper
  • olijfolie

 

Bereiding

Snij de ajuin fijn en de courgette in kleine blokjes. Stoof aan in wat olijfolie. Kruid met peper, zout en mespunt cayennepeper.
Voeg de tomatenpuree, de fond en de room bij de courgette en laat kort inkoken.
Leg de vis in een beboterde vuurvaste schotel.
Giet de saus over de vis en bak op 190° 15 a 20 min in de oven tot de vis gaar is.
Werk af met fijngesneden peterselie.


Lekker met aardappelpuree en salade van waterkers

Smakelijk!

 

Met dank aan Christine Van Imschoot voor het recept